Geboren 12 mei pups van Blix X La Potenza E l’ Amore di Kahli. Er ijn nog een reutje en teefje beschikbaar.

Beide ouders HD vrij en super fijne karakters.
Er zullen grijs en zwart gestroomde en zwarte en grijze pups worden geboren.
Dit nest wordt in samenwerking gefokt met de fam. Jansen. Waar we al meer dan 10 jaar een fijne band mee hebben. Pups worden geboren in Altforst

8 gedachten over “Geboren 12 mei pups van Blix X La Potenza E l’ Amore di Kahli. Er ijn nog een reutje en teefje beschikbaar.

 1. Hoi hoi
  Wat een prachtige honden hebben jullie zeg.
  Ik heb zelf een cc van bijna 9 jaar samen met 2 chiwawa’s en een teckel.
  Mijn cc heet Jaap, super lieve grote reus is het.
  Jaap was mijn eerste cc.
  Na 2 jaar kwam daar een cc bij, genaamd Dana.
  Helaas is zij door lichamelijke klachten niet ouder dan 5 geworden. Door deze 2 top honden ben ik echt een cc fan geworden. Hun karakter spreekt mij erg aan. Ik zie dat jullie 2 cc hebben die jullie willen laten dekken. Mag ik vragen hoe bij jullie de procedure gaat als er interesse is voor een pup.
  Vriendelijke groet,
  Barbera van den nieuwenhof

  1. hallo Barbera. Toch nog een berichtje. Ik had niet gezien dat je een bericht geschreven had. Ondertussen zul je vast wel al een puppye hebben.
   Indien je nog steeds intresse hebben in een corso kun je het beste even mailen naar canecorso@kpnmail.nl

 2. Goedenavond, mijn man en ik willen graag een nieuwe pup. Onze Cane Corso hebben wij helaas na ruim 12 jaar in moeten laten slapen. Fysiek was zij op. Wij zijn( eigenlijk ik, Rebekka) willen graag een reebruine of beige teef met zwart masker. Dousch@ was een grijze hond. Als u voor ons iets kan betekenen dan willen we graag contact maken. Dan kunnen we misschien verder over iets over onszelf delen. Hoop wat te horen.

  Met vriendelijke groet,
  Rebekka

 3. Beste Sandra, ik heb u gisteren gebeld ivm een alanopup. Normaal is het voor dit voorjaar maar hebt u dit najaar nog pups? Het moet wel een reu zijn. Wat is ongeveer de prijs van een alanopup?
  Grtn, Harry +32495770426

  1. Hi harryr. Jara bevalt straks van maar 1 pup. We denken een volgend nest pas over een half jaar te hebben of iets later. Van Blink de dochter van Mien of import Mila. Deze honden moeten nog op de site maar staan wel op facebook. de prijs is 1600 euro.

 4. Goedenavond,
  Wij als gezin zijn op zoek naar een pup liefs reu zwart of grijs .
  Zelf zijn wij wel bekend met de rassen Rottweiler en labrador .
  Wij zijn benieuwd of er pups beschikbaar zijn .

  Met vriendelijke groet,

  S. Baas

Geef een antwoord