Alano Espanol pups born on 24th march!

We have some great pups available!!
Under here are lots of pictures, and the storie about daddy written bij his owners.
Also check our facebook. This is most up to date and has all pictures.
https://www.facebook.com/sandra.varkevisser/
We are exited as this is the 1st litter we had in the last 3 years.
Mother is spanish import Jill Del Sueno Charro (Mila) HDA
Father is La Potenza E L’ Amore di Alano. HDC ED0, Son of Spanish Champion Mien HDA and Spanish import Orco Del Valle De Ricote HDA
Our pups will get FCI pedigrees from Dutch kennelclub. Will get DNA tested and get super socialisation.
Parents both are very friendly and funny. They are social dogs, happy, active, easy to control and very good with other digs. Both go with doggy walk service in a nice group of dogs to play of all breeds.
Interested?
Send a email to: alanocanecorso@gmail.com
Or call me at : +31(0)614580965 (after 9th march 2023)

Papa Lenny volgens zijn baasjes <3

Lenny is een lieve aanhankelijke hond die gek is op wandelen en op zijn bal. Buiten is hij onvermoeibaar en in huis is hij de rust zelf. In huis ligt hij het liefst tegen Adrienne aan op de bank maar ook gaat hij als de tv te hard staat zelf alvast naar ons bed. Hij kan goed met alle honden alleen de baasjes van echt kleine hondjes vinden Lenny zijn benadering soms wat overweldigend. Lenny blaft zelden hij kan alleen echt uit zijn dak gaan bij onraad maar niet bij de deurbel postbode of bootjes die langs varen. Met de boot mee vindt hij ook prachtig. Lenny is een echte allemansvriend.

Lenny is net zo’n makkelijke hond als zijn zusje Blink die bij mij woont. Ze kan met alles en iedereen. Blij gek ei, komiek.

Moeder Mila.
Ze is met 4 maanden uit Spanje gekomen bij een zeer goede fokker vandaan. Die ook zijn honden rontgend, iets wat velen daar nog niet doen.
Mila heeft een zeer betrouwbaar en eerlijk karakter. Ze is uitgesproken vrolijk, blij, grappig en lenig.
Ze heeft een heel zacht karakter en heeft de privilege om in bed te mogen slapen. Ze is een echte knuffel en zit graag bij ons.
Mila is ranglaagste in de groep en vind dat prima. Ze gaat goed met andere honden om en gaat ook met de uitlaat mee. Ze kan heel druk spelen wat sommige kleine hondjes niet snappen en het dan eng vinden. Ook al is ze niet hardhandig, ze rent en springt over ze heen. Hapt ze niet, rent ze niet omver.
Zoals al onze import honden (helaas missen die de inprentingsface tot 12 weken) is ze in eerste instantie iets verlegen maar komt er dan al snel bij zitten op de bank bij het vreemde bezoek. Ze is lief naar bezoek als ze naar haar pups kijken.
Ze is waaks aan het hek, maar bijt niet.